PT – Personlig träning

Vi hjälper dig att nå dina mål

Vill du enklare komma igång eller vill du ha hjälp av en specialist att nå dina tränings- och hälsomål? Att träna med någon av våra personliga tränare gör det både lättare att komma igång, hålla igång och nå dina önskade resultat.
Ni inleder med en konsultation där ni går igenom hur just ditt nuläge är gällande träning, hälsa och målsättning. Detta är ett första steg mot en personlig hållbar träning.

Ring 08-550 122 00 eller maila info@tctrainingclub.se om du vill veta mer

PERSONLIGA TRÄNARE

ALEXANDER KARLSSON

Personlig Tränare och Massör

Alex har arbetat som personlig tränare sedan 2017 och utbildade sig hos ELEIKO. Han har en bakgrund som elitfotbollsspelare i Assyriska FF och inom fitness där han har tävlat två gånger inom Men’s Physique.

Utöver styrketräningen är han även utbildad idrottsmassör via ProAthlete Sverige, en behandlingsform där man går lite djupare i muskulaturen och även försöker identifiera vad som orsakar besväret. 


”Min träningsfilosofi utgår från basövningar där bygger vi en stabil grund som vi sedan kompletterar med specifika övningar för just dina mål. Jag coachar både dig som vill förbättra din vardagskvalité och även dig som vill ta din träning/karriär till nästa nivå. Tillsammans med mig så sätter vi upp en personlig plan som passar ditt schema, där både träning och kost tas i beaktning.”


Om du är intresserad av att träna med ALEX eller få en behandling, så pratar med han på gymmet eller hör av dig på 076-555 84 94. Du kan såklart även göra en förfrågan på plats eller över info@tctrainingclub.se.

***

PIA PREN

Personlig Tränare från Slovenien

Pia är ishockeyspelare i SSK och slovensk landslagsspelare. Bredvid sin karriär som hockeyspelare studerar Pia ”Kinesiologi/Science of human body movement” på universitetet i Ljubljana.

Om du är intresserad av att träna med PIA, så pratar med hon på gymmet. Du kan såklart även göra en förfrågan på plats eller över info@tctrainingclub.se.

***

BETTINA STRÖMWALL

Sports Scientist från Österrike

konsult för AUSTROSWEDE SPORTS COMPETENCE CENTER

www.austroswede.com

Om du är intresserad av att träna med BETTI, så pratar med hon på gymmet eller hör av dig på 076-188 17 26 eller be@austroswede.com.

Du kan såklart även göra en förfrågan på plats eller över info@tctrainingclub.se. .

***

PETER KONRADSSON

Naprapat, fys- och styrkelyfttränare

Peter har många års erfarenhet inom träning. Han har varit styrkelyftränare åt många elit- och amatörlyftare och har varit fystränare i både SSK och TRE KONOR.

Han har själv tävlat inom styrkelyft och som naprapat har han djup utbildning och förståelse för kroppens funktioner och rörelser.


Om du är intresserad av att träna med PETER, så prata med han på gymmet eller hör av dig på 070-972 72 93. Du kan såklart även göra en förfrågan på plats eller över info@tctrainingclub.se. .