PT – Personlig träning

Vi hjälper dig att nå dina mål

Vill du enklare komma igång eller vill du ha hjälp av en specialist att nå dina tränings- och hälsomål? Att träna med någon av våra personliga tränare gör det både lättare att komma igång, hålla igång och nå dina önskade resultat.
Ni inleder med en konsultation där ni går igenom hur just ditt nuläge är gällande träning, hälsa och målsättning. Detta är ett första steg mot en personlig hållbar träning.

Maila till gym@sodertaljesk.se om du vill veta mer

VÅRA PERSONLIGA TRÄNARE

ALEXANDER KARLSSON

Personlig Tränare

Alex har arbetat som personlig tränare sedan 2017 och utbildade sig hos ELEIKO. Han har en bakgrund som elitfotbollsspelare i Assyriska FF och inom fitness där han har tävlat två gånger inom Men’s Physique.


”Min träningsfilosofi utgår från basövningar där bygger vi en stabil grund som vi sedan kompletterar med specifika övningar för just dina mål. Jag coachar både dig som vill förbättra din vardagskvalité och även dig som vill ta din träning/karriär till nästa nivå. Tillsammans med mig så sätter vi upp en personlig plan som passar ditt schema, där både träning och kost tas i beaktning.”


Om du är intresserad av att träna med ALEX, så pratar med han på gymmet eller hör av dig på 076-555 84 94. Du kan såklart även göra en förfrågan på plats eller över gym@sodertaljesk.se

LOUISE KNUTSSON

Lolo är PT sedan 2017.

Hon har alltid tränat gymnastik, dans och styrketräning och är specialiserad på flexibilitet, koordination och styrka.

Det är aldrig för sent att lära sig handstående!

Om du är intresserad av att träna med Lolo ring henne under 073-433 40 33, gör en förfrågan på plats eller över gym@sodertaljesk.se

BETTINA STRÖMWALL MSc.

Sports Scientist från Österrike

konsult för AUSTROSWEDE SPORTS COMPETENCE CENTER

www.austroswede.com

Bokar du en personlig träning med idrottsvetaren Betti är det funktionell styrka som gäller.  Hos henne kan du även få hjälp med hjärtfrekvens- och kroppsanalyser.

Med en yrkeserfarenhet på över 25 år är hon expert på att hitta små detaljer som gör susen. 

Hållbar träning och förståelse för musklernas samspel ligger i fokus.

Passet inkluderar även ett träningsprogram med dina egna övningsbilder så du kan fortsätta att jobba själv.

Om du är intresserad av att träna med BETTI, så pratar med hon på gymmet eller hör av dig på 076-188 17 26 eller be@austroswede.com

Du kan såklart även göra en förfrågan på plats eller över gym@sodertaljesk.se.

PETER KONRADSSON

Naprapat, fys- och styrkelyfttränare

Peter har många års erfarenhet inom träning. Han har varit styrkelyftränare åt många elit- och amatörlyftare och har varit fystränare i både SSK och TRE KONOR.

Han har själv tävlat inom styrkelyft och som naprapat har han djup utbildning och förståelse för kroppens funktioner och rörelser.


Om du är intresserad av att träna med PETER, så prata med han på gymmet eller hör av dig på 070-972 72 93. Du kan såklart även göra en förfrågan på plats eller över gym@sodertaljesk.se