Hej allihopa!🧡

Publicerat 2022-05-12

Som ny gymansvarig och delägare vill jag passa på att hälsa Er alla hjärtligt välkomna!

Jag känner mig mycket stolt över att ha fått detta ansvar och hoppas tillsammans med Er kunna göra TC Training Club till Södertäljes gympärla – ett gym som speglar hjärta och kvalitet.

Jag är utbildad idrottsvetare från Österrike och har sedan 20 år jobbat med personers sportsliga utmaningar, både på elit- och på motionsnivå. Och en sak ska Ni veta: Jag brinner för hållbar träning!🙏👏

Mitt företag AUSTROSWEDE Sports Competence Center är partner till TC Training Club och kommer vara en del av kompetensutvecklingen. Vi har många intressanta och trevliga saker på gång och ber om lite tålamod och överseende under övergångsperioden.

Kontakta mig gärna om Ni har frågor.

Vi ses på gymmet,

//Bettina