Musikhjälpen 2021

Anders Tabermans Södertälje Stödjer Musikhjälpen 

Anders Taberman från Södertälje, en av Musikhjälpens grundare i Sverige, gillar musik och att röra på sig. Nu gör Anders sin sista Musikhjälpen innan pension. Låt oss hjälpa Anders att bekämpa barnarbete genom att du, jag och vi rör på oss och skänker en peng för varje steg, kilometer eller simtag mm, var kreativ och utmana varandra. Skriv en kommentar på vad du eller ni gjorde när ni rörde på er när du skänker ditt bidrag i Anders musikhjälpen bössa här. Självklart går det att ”bara” skänka en slant. 

Gentlemannen Anders en av Musikhjälpens grundare 

Vi är mycket stolta och vill hylla ”vår” Anders från Södertälje, för att förutom att vara en välklädd gentleman med ett idrotts- och musikintresse utöver det vanliga så är han en av grundarna som 2008 startade Musikhjälpen. Från den första insamlingen med fokus på flyktingar som behövde hjälp har varje år engagerat hela Sverige och samlat in över 400 miljoner kronor för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma en undanskymd mänsklig katastrof. Hoppas du vill vara med och engagera dig samt skänka en peng i Anders sista Musikhjälpen och visa vårt stöd till det arbete han och Musikhjälpen gör för en bättre värld. Läs mer om Musikhjälpen och årets insamling ”För en värld utan barnarbete” via länkarna nedan.

Träna med Anders på TC!

Bland de som bidragit till Anders bössa och anmält sig nedan kommer det att lottas ut 10 platser till ett mycket inspirerande cirkelträningspass i Januari som Anders leder till sin favoritmusik. Det kommer även att lottas ut ett årskort från TC Training Club.

Anmäl dig nedan för att vara med i utlottningen, vi återkommer till vinnarna senast 31 december 2021. 

Eventuell skatt på årskortet betalas av vinnaren.